Sævik og PSG til semifinale i cupen

Karina Sævik og Paris Saint-Germain tok seg til semifinale i den franske cupen lørdag. Foto: Paul Sigve Amundsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Karina Sævik spilte hele kampen da Paris Saint-Germains kvinnelag slo Arras 3-1 på bortebane lørdag og tok seg til semifinale i den franske cupen.

Arras tok ledelsen med en tidlig scoring, men danske Nadia Nadim utlignet bare ett minutt senere. Lea Khelifi ordnet ledelse før pause, og Nadim fastsatte resultatet tidlig i 2. omgang.

Lyon, som må greie seg uten korsbåndskadde Ada Hegerberg resten av sesongen, tok seg også til semifinale med 2-0 over Dijon. Bordeaux slo Montpellier på straffespark etter 3-3, mens den siste kvartfinalen spilles søndag. Da tar Guingamp imot Reims.