Kobe Bryant og datteren begravet i all hemmelighet

Kobe Bryant med sin datter Gianna, som også døde under helikopterstyrten 26. januar, fotografert 2. mars i fjor. Flere amerikanske medier melder om en minneseremoni 24. februar – for alle de ni som døde i helikopterulykken. Foto: Jessica Hill/ AP/ NTB scanpix
Kobe Bryant med sin datter Gianna, som også døde under helikopterstyrten 26. januar, fotografert 2. mars i fjor. Flere amerikanske medier melder om en minneseremoni 24. februar – for alle de ni som døde i helikopterulykken. Foto: Jessica Hill/ AP/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Basketlegenden Kobe Bryant og hans 13 år gamle datter Giannia ble stedt til hvile under en privat seremoni i California før helgen, melder amerikanske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Begravelsen fant sted fredag 7. februar på Pacific View Memorial Park, som ligger nær hjemmet til Bryant-familien i California, skriver blant annet Los Angeles Times.

Basketstjernen og datteren Gianna var to av ni personer som omkom i en helikopterulykke i California i slutten av januar. De var på vei til en basketballturnering.

24. februar blir det avholdt en offentlig seremoni i hjemmearenaen til Los Angeles Lakers. Der spilte Bryant i 17 av hans 20 NBA-sesonger. Bakgrunnen for datoen er at Kobe var nummer 24 i store deler av sin karriere, mens Giannia var nummer to for sitt lag.

– #2, #24 og #20 år som en Laker og antall år Kobe og jeg var sammen, skriver konen Vanessa Bryant på Instagram.

– Hjernen min klarer ikke å akseptere at både Kobe og Gigi er borte. Jeg klarer ikke takle begge på en gang. Jeg prøver å komme over at Kobe er borte, men kroppen min nekter å godta at min Gigi aldri kommer tilbake til meg. Jeg håper de hadde vært her og dette marerittet kunne være over, skriver hun i et annet innlegg.

Familie, venner og fans over hele verden har uttrykt sorg over bortgangen til den 41 år gamle av basketballspilleren. Det var tykk tåke over Los Angeles i morgentimene da helikopteret styrtet.

Været var så dårlig egnet for operasjoner i luften at politiets helikoptre hadde fått flyforbud.