Hjemmetap for Zuccarellos Wild

Colorado Avalanches Cale Makar forsøker å holde pucken fra Minnesota Wilds Ryan Donato under andre periode. Foto: Hannah Foslien / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte 2-3 da de tok imot Colorado Avalanche i St. Paul i NHL søndag.

Etter en målfattig første periode slo Avalanche hull på målbyllen i andre periode etter drøye 90 sekunder. Litt over tre minutter senere utlignet Jared Spurgeon for Wild da han fikk pucken fra Zach Parise mens han sto foran mål.

Det tok imidlertid ikke lang tid før gjestene igjen var i ledelsen. To relativt kjappe mål fra bortelaget sendte dem i en 3-1-ledelse. Kevin Fiala gjorde målforskjellen litt mindre da Wild var i overtallsspill helt på tampen av perioden. Fiala kom seg fordi flere av forsvarsspillerne til gjestene og skjøt pucken rett i mål.

Også tredje periode endte uten mål, og dermed var Wilds 3-2-tap et faktum.

Mats Zuccarello fikk ikke navnet sitt på noen av målene i denne kampen heller. Han spilte 16 minutter på isen.