Håndball: Aker overlegne mot Oppsal

Akers Karoline Borg ble toppscorer da Aker slo Oppsal lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Til tross for en god start var Oppsal aldri i nærheten av å true Aker i eliteserien i håndball for kvinner lørdag. Aker vant til slutt 25-18.

Kampen startet tregt. Etter ti minutter var stillingen kun 2-2, og lagene holdt følge til stillingen var 5-5 i det 15. minutt.

Derifra var Aker det styrende laget. De gikk til pause med en 14-9-ledelse. Heller ikke i andre omgang var Oppsal i nærheten av å true Aker som til slutt vant 25-18.

Aker-spiller Karoline Marie Elliot Borg ble kampens toppscorer med seks mål.

Med lørdagens seier ligger Aker på 6.-plass i eliteserien. Oppsal er nummer ni med elleve poeng. De har to poeng ned til Sola, som har en kamp mindre spilt, på kvalifiseringsplass. Fem kamper gjenstår for Oppsal.