Nytt cupsjokk fra lille Mirandés

Den lille 2.-divisjonsklubben Mirandés sto for et nytt cupsjokk da Villarreal ble slått 4-2 i kvartfinalen i Copa del Rey onsdag.

Klubben fra Miranda de Ebro, en by i Nord-Spania med 35.000 innbyggere, har tidligere i turneringen slått ut toppserielagene Celta og Sevilla, og onsdag kom nok et La Liga-lag til kort.

Matheus Aias ga hjemmelaget en kjempestart med scoring etter et drøyt kvarter. Javier Ontiveros utlignet, men et straffespark satt inn av Martin Merquelanz ga Mirandés ledelsen til pause.

Santi Cazorla utlignet da også gjestene fikk straffe i det 56. minutt, men Odei Onaindia ga Mirandés ledelsen for godt bare to minutter senere. Det var Onaindia som forårsaket Villarreals straffespark da han handset, men han revansjerte seg grundig.

Antonio Sanchez satte punktum på overtid.

Mirandés, som aldri har spilt i øverste divisjon i Spania, er nummer 11 på tabellen i 2. divisjon. Nå er klubben i semifinale i cupen.

Granada tok seg til semifinale allerede tirsdag, da tittelforsvarer Valencia ble slått 2-1.

Torsdag spiller Real Madrid mot Martin Ødegaards Real Sociedad, mens Athletic Bilbao får besøk av Barcelona.