Myrhols trener sluttet på dagen

Bjarte Myrhol får ny trener. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix.
Bjarte Myrhol får ny trener. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bjarte Myrhol og Eivind Tangen får ny trener i den danske håndballstorheten Skjern. Patrekur Jóhannesson er ferdig i klubben med øyeblikkelig virkning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekrefter klubben på sine nettsider onsdag.

Islandske Jóhannesson overtok trenerjobben i fjor sommer og skulle etter planen lede laget ut sesongen. Deretter skulle han avløses av Claus Hansen.

Nå er det klart at trenerskiftet gjennomføres tidligere enn først planlagt. Det henger sammen med de sportslige utfordringene Skjern opplever om dagen.

– Jeg har den dypeste respekt for Patrekur Jóhannessons profesjonelle inngang til trenerjobben, og han er en mann som har gitt alt i sin tid hos oss, sier Skjern-formann Carsten Thygesen.

– Men det er ingen hemmelighet at vi sliter i øyeblikket og trenger ny energi i troppen fram mot sluttspillet, tilføyer han.

Claus Hansen leder Skjern for første gang når Ribe-Esbjerg er motstander på bortebane fredag.

Bjarte Myrhol og lagkameratene ligger på sjetteplass i ligaen etter 18 spilte kamper. Søndag ble det 24-27-tap for Mors-Thy.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Myrhol er midt i en knallhard opptreningsfase etter operasjon. Etter flere måneder med tarmtrøbbel, måtte han opereres i magen like etter nyttår. En del av tarmen ble fjernet.

– Inngrepet var vellykket. Jeg har i eget hode satt meg en frist til 1. mars med å være tilbake i kamp. Så får vi se om det går. Nå kaster jeg ballen så mye jeg kan, men har ikke kontakt på banen med andre spillere. Jeg driver egentlig med en ny sesongoppkjøring. Det har jeg gjort flere ganger denne sesongen, sa Myrhol til NTB nylig.

Inngrepet gjorde at veteranen ikke fikk spille EM, der det ble norsk bronse.