Tidligere Chelsea-spillere slakter Solskjærs spissvalg

<p></p><p>Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk ikke hentet sitt førstevalg i overgangsvinduet, mener tidligere Chelsea-spillere. Foto: Martin Rickett / PA via AP 7 NTB scanpix.</p>
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk ikke hentet sitt førstevalg i overgangsvinduet, mener tidligere Chelsea-spillere. Foto: Martin Rickett / PA via AP 7 NTB scanpix. Foto: Jon Super / AP

Signeringen av Odion Ighalo viser at Manchester United ikke lenger er i stand til å tiltrekke seg verdensklassespillere, mener to tidligere Chelsea-profiler.

Etter et overgangsvindu der store navn på rad og rekke ble koblet til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, endte det med at tidligere Watford-spiss Odion Ighalo ble hentet på lån ut sesongen.

To nordmenn var etter sigende på Uniteds ønskeliste: Erling Braut Haaland og Joshua King.

Haaland valgte en overgang til tyske Borussia Dortmund, mens King ble værende i Bournemouth. United var desperat etter alternativer i Marcus Rashfords skadefravær.

I Sky Sports podkast «Transfer Talk» hevder Eidur Gudjohnsen at ingen av de beste spissene lenger ønsker seg til Manchester United. Islendingen får støtte av en annen tidligere Chelsea-spiss, Jimmy Floyd Hasselbaink.

Nederlenderen mener Ighalo, som har spilt i Kina siden januar 2017, knapt kan ha vært tredjevalget til Solskjær.

– Han må være verdens heldigste mann. Han reiser til Kina, ingen har sett ham på to og et halvt år, og så får han en låneavtale med United, sier Hasselbaink.

– Det viser hvor langt United er bak Liverpool, Manchester City og Chelsea. De har en stor jobb foran seg, fortsetter han.

Hasselbaink sier han har vanskeligheter med å forstå hvorfor klubben sliter i overgangsvinduet, etter at den solgte Romelu Lukaku og sendte Alexis Sánchez på lån til Inter.

– De har i lang tid visst at de trenger en ny spiss. Jeg vet ikke hvor mye penger de har til rådighet, men dette er Manchester United.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært