Nilsen-dobbel da Sparta satte Storhamar på plass

Magnus Nilsen (til v.) i duell med Storhamar-spiller Markus Aas-Eng Mikkelsen under lørdagens eliteseriekamp. Nilsen scoret de to siste målene da Sparta vant 4-2. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Magnus Nilsen (til v.) i duell med Storhamar-spiller Markus Aas-Eng Mikkelsen under lørdagens eliteseriekamp. Nilsen scoret de to siste målene da Sparta vant 4-2. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Magnus Nilsen scoret de to siste målene da Sparta tok en sterk hjemmeseier med 4-2 over serietoer Storhamar i eliteserien ishockey lørdag.

Sparta slo tilbake etter ettmålstap i fire av sine fem foregående kamper. Da kampen sto og vippet på 2-2, sto Nilsen fram med både ledermålet og scoringen som punkterte kampen.

3-2 kom i overtallsspill i midtperioden, bare 1.44 minutt etter at Sondre Ahlsen utlignet ledelsen gjestene hadde etter den første perioden. Målet kom mens Jonas Djupvik Løvlie satt utvist for holding.

Niklas Roest ga Sparta en god start med tidlig scoring, men Eskild Bakke Olsen og Eirik Salsten vendte kampen da de scoret for Storhamar med 35 sekunders mellomrom i 1. periode.

Hamarlaget skulle ikke få med seg poeng fra Sarpsborg og er 23 poeng bak serieleder Stavanger med en kamp mer spilt. Oilers kan søndag runde 100 poeng for sesongen med borteseier mot tredjeplasserte Lillehammer.

Sparta har bare tre lag bak seg på tabellen, men fikk en solid opptur med lørdagens seier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært