Huset til Uniteds klubbdirektør angrepet av sinte supportere

Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward hus ble tirsdag utsatt for hærverk av sinte supportere som krever hans avgang. Her feirer Anthony Martial sitt FA-mål søndag da laget vant 6-0 over Tranmere. Foto: Simon Cooper / PA via AP / NTB scanpix
Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward hus ble tirsdag utsatt for hærverk av sinte supportere som krever hans avgang. Her feirer Anthony Martial sitt FA-mål søndag da laget vant 6-0 over Tranmere. Foto: Simon Cooper / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward ble tirsdag kveld utsatt for hærverk av frustrerte supportere som krever hans avgang.

En video publisert på sosiale medier tirsdag kveld viser en gruppe United-supportere kledd i hettegensere og finlandshetter som først prøver å ringe på intercomen ved porten til Woodwards hjem.

Da han ikke svarte sprayet de rød maling over porten, kastet en røykbombe i bakken og sendte røde blusser mot huset, skriver The Sun.

Katastrofe

Videoen, trolig publisert av de involverte, har teksten «Woodward skal dø».

– Woodward har vært en katastrofe som administrerende direktør og må forlate klubben, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

– Så vi bestemte oss for å besøke ham, og fortelle ham det ansikt til ansikt. Vi fikk ikke snakke med ham, men forhåpentligvis skjønner han beskjeden. Vi vil ikke forsvinne og vi vil ikke stå her og ikke gjøre noe mens klubben vår er ødelagt, sier kilden.

Bekrefter hærverket

Manchester United bekrefter hærverket i en uttalelse like før midnatt til onsdag.

– Supportere som uttrykker meninger en ting. Kriminelt hærverket og intensjon om å true livet til en person er noe annet. Det finnes rett og slett ingen unnskyldning for dette, heter det i uttalelsen ifølge Sky Sports.

Videre skriver United at alle som blir funnet skyldig i å stå bak hendelsen, vil bli utestengt fra klubben på livstid.

Verken Woodward eller hans familie skal ha vært hjemme da supporterne oppsøkte huset deres.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden