Klopp om returkamp mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der

Jürgen Klopp var ikke særlig fornøyd med å spille uavgjort mot Shrewsbury og stiller med juniorlag til returkampen i FA-cupen. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix
Jürgen Klopp var ikke særlig fornøyd med å spille uavgjort mot Shrewsbury og stiller med juniorlag til returkampen i FA-cupen. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Når omkampen mellom Liverpool og Shrewsbury skal spilles 4. februar på Anfield er Liverpool på ferie. Nå sier Klopp at de vil stille med juniorlaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 2-2 mot Shrewsbury i FA-cupen må Liverpool ut i omkamp på Anfield 4. februar mot laget fra nivå tre i England. Der kommer verken Klopp eller Liverpool å være til stede, for de skal på ferie.

– Vi kommer ikke til å være der og det vil være de unge som spiller. Jeg vet at det ikke er veldig populært, bekreftet Klopp søndag kveld, ifølge The Times.

Shrewsbury sjokkerte gigantene fra Liverpool da innebytter Jason Cummings kom inn og scoret to mål som sikret 2-2. Nå venter et nytt stormøte i returkampen på Anfield, mot antatt langt enklere motstand.

Liverpool stilte også med rent juniorlag da de røk ut med et 0-5-tap mot Aston Villa i ligacupen. Da var grunnen at seniorspillerne var i Qatar og spilte klubb-VM. Denne gangen er det den planlagte vinterpausen som kommer i veien.

– Før sesongen mottok vi et brev fra Premier League hvor de ba oss om å respektere vinterpausen. Vi må respektere spillernes ve og vel. De trenger å hvile, både mentalt og fysisk. Det er det vinterpausen handler om, forklarte Klopp.

FA bestemte sommeren 2018 at Premier League skulle begynne med vinterpause fra og med 2019/20 sesongen. Spansk, italiensk og tysk liga har vinterpause i desember, men FA satte pausen til februar for å beholde den tradisjonelle Boxing-Day runden ved juletider.