Ørjan Håskjold Nyland får Genk-spiss som lagkamerat

Mbwana Samatta (nummer 10) er klar for Aston Villa. Her i aksjon for Genk borte mot Sarpsborg 08 i oktober 2018.
Mbwana Samatta (nummer 10) er klar for Aston Villa. Her i aksjon for Genk borte mot Sarpsborg 08 i oktober 2018. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Aston Villa har sikret seg Mbwana Samatta fra belgiske Genk. Spissen blir med det lagkamerat med Ørjan Håskjold Nyland i Premier League-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

27-åringen fra Tanzania har scoret ti mål for Genk denne sesongen. Deriblant scoret han i 1-2-tapet borte mot Liverpool i mesterligaen i november.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Mbwana til klubben. Han har scoret mål gjennom hele karrieren, og jeg gleder meg til å jobbe med ham, sier Aston Villa-manager Dean Smith til klubbens nettsted.

Samatta har signert en 4,5-årskontrakt med Premier League-klubben. 27-åringen scoret 75 mål på 191 kamper for Genk, som har Sander Berge og Kristian Thorstvedt i troppen.

Aston Villa har manglet en ordentlig spiss etter at Wesley pådro seg en alvorlig kneskade mot Burnley 1. januar. Birmingham-laget ligger ett poeng under streken før tirsdagens viktige bunnoppgjør mot Watford.

Ørjan Håskjold Nyland har spilt tre Premier League-kamper for Villa denne sesongen, men har fått økt konkurranse om keeperplassen etter at Pepe Reina nylig ble hentet på lån.