Zuccarello-scoring sikret sterk hjemmeseier for Wild

Minnesota Wilds Jared Spurgeon feire sammen med Mats Zuccarello etter at Spurgeon og Zuccarello sammen sørget for at Wild tok ledelsen i NHL-kampen mot Dallas Stars. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello med scoring og assist da Minnesota Wild knuste Dallas Stars 7-0 i NHL lørdag.

En assist fra Zuccarello sørget for at Wild tok en tidlig ledelse i Xcel Energy Center i Saint Paul lørdag kveld lokal tid. Etter ti minutter i første periode skjøt Jared Spurgeon direkte på en pasning fra Mats Zuccarello og sendte hjemmelaget i føringen.

Seks minutter senere økte Carson Soucy ledelsen til 2-0 for Wild. Soucy fikk pasningen fra Jason Zucker og fyrte av et skudd som sendte pucken opp mot krysset.

I andre periode fortsatte Wild storspillet, og omgangen var snaut fire minutter gammel da Jason Zucker scoret et overtallsmål og økte ledelsen til 3-0.

Knappe minuttet etter økte Ryan Donato til 4-0 for Wild. Hartman snappet pucken på Stars banehalvdel og sendte den til Donato, som kunne lure inn pucken bak målmann Ben Bishop.

På tampen av andre periode kom også Zuccarello på scoringslista. Han var raskt frampå og snappet opp en retur fra Stars målmann. Den satte han trygt i et åpent mål og førte Wild til en 5-0 ledelse.

Zach Parise økte til 6-0 med en scoring i overtall i tredje og siste periode. Ryan Hartman fastsatte resultatet til 7-0 med nok en overtallsscoring mot slutten av tredje omgang.

Zuccarello fikk 14,46 minutter på isen lørdag.

Seieren var etterlengtet for Minnesota Wild, som før kampen hadde tapt seks av de åtte siste kampene. Torsdag var Wild tilbake på vinnersporet da laget vant 3-2 over Tampa Bay Lightning.

Dallas Stars kom til Minnesota etter å ha tapt to av de tre siste kampene. Zuccarello spilte for Texas-laget fra februar 2019 til den påfølgende sommeren.