Ødegaard skadefri og klar til kamp

Martin Ødegaard er på vei tilbake fra skade. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Martin Ødegaard er på vei tilbake fra skade. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Martin Ødegaard trente for fullt med lagkameratene i Real Sociedad torsdag og ventes klar til søndagens bortekamp mot Real Betis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

21-åringen har slitt med en kneskade den siste tiden og har heller ikke denne uken kunne følge alle Sociedads treningsøkter. Så sent som onsdag trente han for seg selv.

Torsdag kom det imidlertid gode nyheter for Ødegaard selv og trener Imanol Alguacil. Da deltok nordmannen for fullt på treningsfeltet og virket ikke hemmet av skaden han har slitt med, melder både lokalavisen El Diario Vasco og storavisen Mundo Deportivo.

Det betyr at trener Alguacil har hele sitt offensive arsenal klart til søndagens ligakamp. Samtidig gjenstår det å se om Sociedad-sjefen tar sjansen på å bruke sin norske juvel, eller om Ødegaard spares til cupkampen mot Espanyol kommende uke.

Ødegaard sto over forrige helgs cupkamp mot Ceuta. Da ble det også kommunisert fra Sociedad-leiren at 21-åringen slet med sykdom.

Real Sociedad er nummer fem i La Liga etter 19 spilte serieomganger. Ni poeng skiller opp til Barcelona og Real Madrid på toppen av tabellen.