Solskjær: Maguire kan bli klar

Manchester Uniteds Harry Maguire (t.v.) under FA-cupkampen mot Wolverhampton lørdag. Maguire kan være klar mot Norwich lørdag, sier manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: AP / Rui Vieira / NTB scanpix.
Manchester Uniteds Harry Maguire (t.v.) under FA-cupkampen mot Wolverhampton lørdag. Maguire kan være klar mot Norwich lørdag, sier manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: AP / Rui Vieira / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Harry Maguries skade er ifølge United-manager Ole Gunnar Solskjær «kun en liten ting», og han kan være tilbake mot Norwich lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maguire fikk en skade i en hoftemuskel i FA-cupkampen mot Wolverhampton sist helg, men insisterte på å fullføre ligacupsemifinalen mot Manchester City tirsdag. Han besto ikke en fysisk test før ligacupkampen, og det ble etter City-kampen rapportert at han kunne være ute i en lengre periode.

– Jeg vet ikke hvor de rapportene kom fra. Kanskje har dere blandet sammen med Harry Kane (Tottenham-spilleren er ute i flere måneder). Han (Maguire) skal trene i dag, og så får vi se hvordan han reagerer, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Solskjær har hele tiden hatt tro på at Maguire skulle spille hjemmekampen mot Norwich.

– Jeg er ikke overrasket. Han er en kriger, sa Solskjær.

Jesse Lingard er imidlertid fortsatt ute med skade, i likhet med Scott McTominay og Paul Pogba, som neppe er klare før et stykke ut i februar.

På spørsmål om framtiden for kaptein Ashley Young, som skal være aktuell for Inter Milan, svarte United-manageren:

– Det er mye spekulasjoner, men Ashley har vært fokusert og profesjonell, og jeg tror ikke det kommer til å endre seg, sa Solskjær, som likevel innrømmet at han og kapteinen vil ha samtaler om hva som vil skje fram mot sommeren.

– Vi får se hvor vi er i juni og, vel, vi kan se hvor vi er i februar også, sa Solskjær, som erkjenner at han ikke har spillere å miste med tanke på skadesituasjon og tabellsituasjon.

– Vi trenger dem vi har, sa United-manageren.

Personvernpolicy