Zuccarello scoret da Minnesota tapte for Calgary

Mats Zuccarello (36) scores setter pucken i keeperens hanskehjørne og utligner til 1-1 i nattens bortekamp mot Calgary Flames. Foto: Larry MacDougal / The Canadian Press / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello kom på scoringslisten for Minnesota Wild, men kunne ikke forhindre 1-2-tap mot hjemmelaget Calgary Flames.

Dermed har Minnesota tapt fire av de siste fem kampene.

Zuccarello utlignet til 1-1 38 sekunder inn i den andre perioden etter å ha utnyttet et bytte hos hjemmelaget. Han fikk pasning fra keeper Alex Stalock på blue line og kom alene med Flames-keeper Cam Talbot og scoret enkelt.

Men Talbot var god i den jevne kampen. Han gjorde i alt 42 redninger og var i høyeste grad delaktig i Calgarys fjerde strake seier.

Johnny Gaudreau fastsatte sluttresultatet til 2-1 før halve kampen var spilt, i det tiende minuttet av 2. periode.

Mats Zuccarello fikk 16.45 minutter på isen i bortekampen i Calgary.