Real Madrid til topps i Spania etter seier

Real Madrids Raphaël Varane (til venstre) feirer sitt mål mot Getafe. Foto: Paul White / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid innledet 2020 med tre poeng da laget vant 3-0 borte mot Getafe lørdag.

Seieren betydde også at Zinedine Zidanes menn overtok tabelltoppen i Spania. Med sine 40 poeng ligger hovedstadslaget nå ett poeng foran Barcelona. Lionel Messi og hans lagkamerater spiller byderby borte mot Espanyol senere lørdag.

Getafes David Soria rotet ballen i eget mål etter 34 minutter til 1-0-ledelse for Real Madrid. Midtstopper Raphaël Varane økte ledelsen åtte minutter ut i 2. omgang. Toni Kroos serverte ballen som franskmannen headet i mål.

Seks minutter på overtid løp Luka Modric ballen i mål da Real Madrid kontret inn kveldens tredje mål. Federico Valverde spilte fint og uselvisk til kroaten.

Tidligere lørdag vant Valencia 1-0 hjemme mot Eibar etter scoring av Maxi Gómez. Med det klatret laget til 6.-plass.