Tre nordmenn røk ut i herrenes sprintprolog i Tour de Ski

Sjur Røthe hadde en dårlig dag på sprintprologen i Tour de Ski. Vestlendingen ble nummer 76 av 85. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Sjur Røthe hadde en dårlig dag på sprintprologen i Tour de Ski. Vestlendingen ble nummer 76 av 85. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Johannes Høsflot Klæbo var raskest på søndagens sprintprolog i Tour de Ski. Didrik Tønseth, Hans Christer Holund og Sjur Røthe klarte ikke å nå utslagsrundene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klæbo er storfavoritt til å vinne sprinten i sveitsiske Lenzerheide og tok oppskriftsmessig seieren på prologen. Pål Golberg og Erik Valnes fulgte opp med henholdsvis 5.- og 6.-plass.

Martin Løwstrøm Nyenget fullførte som nummer 16. To plasser bak fulgte Jan Thomas Jenssen, mens Simen Hegstad Krüger sikret avansement med en 20.-plass.

Emil Iversen sørget for at seks nordmenn er klare for utslagsrundene. Trønderen ble nummer 23. De 30 beste gikk videre.

Didrik Tønseth og Hans Christer Holund klarte ikke å avansere. De ble henholdsvis nummer 51 og 57. Sjur Røthe hadde ingen god dag og ble nummer 76 av de 85 som fullførte.

Hjemmehåpet Dario Cologna og finske Iivo Niskanen fikk det heller ikke til å klaffe og klarte ikke å sikre seg en plass blant de 30 beste.

Personvernpolicy