Xhakas agent: – Xhaka og Hertha Berlin er enige om overgang

Arsenal-spiller Granit Xhaka er ifølge hans agent enig med tyske Hertha Berlin om en overgang. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Arsenal-spiller Granit Xhaka er ifølge hans agent enig med tyske Hertha Berlin om en overgang. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Granit Xhakas tid i Arsenal går mot slutten. Ifølge hans agent er spilleren enig med tyske Hertha Berlin om en overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Går overgangen gjennom, blir 27-åringen lagkamerat med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i den tyske hovedstaden. Bundesliga-klubben trenes av Jürgen Klinsmann.

– Vi er enige med Hertha og har lyst til å dra til Berlin, sier Xhakas agent José Noguera til den sveitsiske avisen Blick.

Agenten hevder at Arsenal er informert og at det eneste som gjenstår, er at Hertha og Premier League-klubben blir enige om en overgangssum.

Ifølge Blick skal Berlin-klubben være villig til å by omtrent 250 millioner kroner for sveitserens tjenester.

Xhaka ble fratatt kapteinsbindet i Arsenal etter at han reagerte kraftig på tilskueres mishagsytringer mot ham i en kamp mot Crystal Palace i oktober. Da han ble byttet ut, gestikulerte Xhaka mot tilskuerne, sa ord som ikke egner seg på trykk og kastet kapteinsbindet på bakken.

27-åringen meldte overgang fra Borussia Mönchengladbach i 2016. Han har kontrakt med Arsenal fram til sommeren 2023.