Svensk spiss kan erstatte Maars Johnsen i Rosenborg

Mandag ble det klart at Bjørn Maars Johnsen ikke fortsetter i RBK-drakten, torsdag skal erstatteren snart være klar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mandag ble det klart at Bjørn Maars Johnsen ikke fortsetter i RBK-drakten, torsdag skal erstatteren snart være klar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dino Islamovic fra Östersund skal være på vei til Rosenborg. Det melder svenske Expressen torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg ser ut til å ha funnet en erstatter på spissplass etter at det mandag ble klart at Bjørn Maars Johnsen ikke blir med videre.

Ifølge Expressen skal Rosenborg være nære å signere den svenske spissen Dino Islamovic, som scoret sju mål i Allsvenskan for Östersund denne sesongen.

– Rosenborg er en av klubbene som har vært interessert i Dino og det er ingen hemmelighet, men at det er helt klart vil jeg ikke si, sier Östersunds trener Ian Burchnall til den svenske avisen.

Östersund har slitt med økonomien og kunne blitt tvangsdegradert ned til Superettan etter lisenstrøbbel. Lille julaften ble det klart at de beholder elitelisensen og forblir i Allsvenskan, men den dårlige økonomien kan tvinge dem til å måtte selge sine beste spillere.

Mye tyder på at Islamovic er første mann ut og at han går til Rosenborg i kamp med de svenske mesterne i Hammarby og IFK Norrköping.