Mandzukic forlater Juventus, fortsetter karrieren i Qatar

Mario Mandzukic, her i aksjon for Kroatia i VM-semifinalen mot England i fjor sommer, er ferdig i Juventus og fortsetter karrieren i klubblaget Al-Duhail i Qatar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mario Mandzukic, her i aksjon for Kroatia i VM-semifinalen mot England i fjor sommer, er ferdig i Juventus og fortsetter karrieren i klubblaget Al-Duhail i Qatar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic er ferdig i Juventus. Han har signert en kontrakt på to og et halvt år med Al-Duhail i Qatar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

33-åringen har ikke spilt for Juventus siden Maurizio Sarri ble ansatt som trener sist sommer.

Al-Duhail topper serien i Qatar og har tidligere Juventus-spiller Medhi Benatia i troppen.

Mandzukic kom til Juventus i 2015 og vant fire seriegull og tre italienske cuptitler med Torino-klubben. Han spilte også på laget som tapte mesterligafinalen i 2017. Han scoret et vakkert mål i finalen, men Real Madrid vant 4-1.

Tidligere spilte Mandzukic for Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern München og Atlético Madrid.

Med Bayern vant spissen to seriegull og mesterligaen i 2013, da han scoret i finaleseieren over Borussia Dortmund på Wembley.

Mandzukic har spilt 89 landskamper for Kroatia og scoret 33 mål. Han var med på laget som vant VM-sølv i 2018. Han ga seg på landslaget etter VM-sluttspillet.

Personvernpolicy