Pardew fortsetter trenerkarrieren i Nederland

Alan Pardew (til v.) er ansatt som trener i nederlandske ADO Den Haag. Her er han sammen med Ole Gunnar Solskjær under en kamp da han var Newcastle-manager. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Alan Pardew (til v.) er ansatt som trener i nederlandske ADO Den Haag. Her er han sammen med Ole Gunnar Solskjær under en kamp da han var Newcastle-manager. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alan Pardew ble julaften ansatt som ny trener i den nederlandske fotballklubben ADO Den Haag. 58-åringen tar med seg Chris Powell som assistent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pardew har bred erfaring fra engelsk toppfotball både som spiller og trener. Sist var han manager i West Bromwich, der han måtte gå da klubben var på vei ned fra Premier League våren 2018.

Tidligere har Pardew vært manager i Reading, West Ham, Charlton, Southampton, Newcastle og Crystal Palace. Nå skal han for første gang prøve seg i utlandet.

I ADO Den Haag, som er nest sist i nederlandsk æresdivisjon, etterfølger han Fons Groenendijk.

– Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Alan, som har satt spor etter seg i engelsk fotball. Han har mye erfaring, og det er viktig i klubbens situasjon. I samtalene med ham ble vi også begeistret over hans visjoner og måten han tenker å vinne med laget vårt, sier klubbdirektør Mohammed Hamdi til ADO Den Haags nettsted.

Det er vinterpause i nederlandsk fotball nå, og neste seriekamp for ADO Den Haag er mot Waalwijk 19. januar.