Lukaku i storform da Inter vant enkelt

Romelu Lukaku scoret to ganger for Inter lørdag.
Romelu Lukaku scoret to ganger for Inter lørdag. Foto: Luca Bruno / AP

Romelu Lukaku scoret to mål da hans Inter vant 4-0 over Genoa i den italienske toppdivisjonen i fotball lørdag.

Belgieren stanget inn ledermålet etter en drøy halvtime, og 19 minutter før slutt satte han inn 4-0 med en perlescoring. Lukaku fintet seg fri i feltet og limte ballen helt oppe i det lengste krysset.

Den tidligere Chelsea-, Everton- og Manchester United-spissen står nå med tolv scoringer i ligaen. Kun Lazio-stjernen Ciro Immobile har flere.

Lukaku hadde i tillegg målgivende pasning da Roberto Gagliardini satte inn 2-0 før pause.

3-0-scoringen var det en 17-åring som satte inn for Inter. Sebastiano Esposito var nemlig sikker da han fikk sjansen fra straffemerket etter 64 minutter.

Med lørdagens seier klatrer Inter opp på samme poengsum som serieleder Juventus. Begge lagene har 42 poeng, seks mer enn Lazio på tredjeplass. Hovedstadslaget har riktignok én kamp til gode.