Travelt for TV-titterne i Premier Leagues «vinterpause»

Det blir ikke pause for TV-titterne når Premier League avvikler sin «vinterpause» i februar. Alle kampene i den 26.-runden spilles på ulike tidspunkter over to helger, og de ivrigste kan få med seg hvert minutt og hver scoring direkte på TV.
Det blir ikke pause for TV-titterne når Premier League avvikler sin «vinterpause» i februar. Alle kampene i den 26.-runden spilles på ulike tidspunkter over to helger, og de ivrigste kan få med seg hvert minutt og hver scoring direkte på TV. Foto: Ian Walton / AP

Kampoppsettet for Premier Leagues første såkalte vinterpause i februar er nå klart, og for TV-seerne blir det anledning til å se ti hele kamper i «pausen».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ligaen har besluttet at samtlige eliteserielag skal få en frihelg i februar, og derfor spilles den 26. serierunden i Premier League over to helger. Ingen kamper spilles samtidig, og det betyr at de som ønsker det kan se hver eneste kamp fra start til slutt.

Premier League ventet med å beramme kampene til trekningen for mesterligaens og europaligaens cupspill var unnagjort, men fredag ble kampoppsettet publisert. Det ser slik ut:

Lørdag 8/2: Everton – Crystal Palace 13.30, Brighton – Watford 18.30.

Søndag 9/2: Sheffield U. – Bournemouth 15.00, Manchester C. – West Ham 17.30.

Fredag 14/2: Wolverhampton – Leicester 21.00.

Lørdag 15/2: Southampton – Burnley 13.30, Norwich – Liverpool 18.30.

Søndag 16/2: Aston Villa – Tottenham 15.00, Newcastle – Arsenal 17.30.

Mandag 17/2: Chelsea – Manchester U.

For Manchester United blir kampen mot Chelsea den første siden 1. februar, så Ole Gunnar Solskjærs lag får en ordentlig pause. Likevel er det ikke sikkert han er glad for at kampen ble lagt til siste spilledato i «pausen». Det er nemlig bare tre dager før bortekampen mot Brugge i europaligaen.

Aktuelt: Haaland dro på ferie, ikke til Manchester

Personvernpolicy