Casper Ruud tipper Haaland får gjennombruddsprisen

Salzburg-proffen Erling Braut Haaland er Casper Ruuds favoritt til å ta hjem prisen som årets gjennombrudd under idrettsgallaen i Hamar i januar.
Salzburg-proffen Erling Braut Haaland er Casper Ruuds favoritt til å ta hjem prisen som årets gjennombrudd under idrettsgallaen i Hamar i januar. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tennisspilleren Casper Ruud er ganske så sikker på at fotballkometen Erling Braut Haaland stikker av med prisen for årets gjennombrudd under idrettsgallaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Casper Ruud hadde sin beste sesong på tennisbanen i 2019 og etablerte seg på verdensrankingen like over topp 50. Onsdag var han blant de nominerte for årets gjennombrudd.

Han har kommet i et tøft felt med blant andre den hete fotballproffen Erling Braut Haaland.

– Ja, det er det skal vel holde hardt å slå ham. Alle har jo fått med seg at han er blant toppscorerne i mesterligaen. Jeg forventer nok ikke å vinne denne prisen nei, men det er i alle fall gøy å bli nominert da. Men han Haaland kommer nok til å dra den seieren i land, sier Ruud til NTB.

Ruud selv har allerede reist til Australia på det tidspunktet prisen blir delt ut 4. januar i Hamar OL-amfi.

Vetle Sjåstad Christiansen (skiskyting), Gustav Iden (triatlon), Salum Ageze Kashafali (friidrett), Jenny Stene (skyting) og Thea Vatshelle (kickboksing) er blant de andre nominerte.