Avis: Bendtner ferdig i FCK etter sesongen

Ifølge EkstraBladet er Nicklas Bendtner ferdig i FCK etter inneværende sesong. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix
Ifølge EkstraBladet er Nicklas Bendtner ferdig i FCK etter inneværende sesong. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den danske avisen EkstraBladet skriver mandag at Nicklas Bendtner (31) ikke får fornyet kontrakt med FC København etter sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernespissen skrev i september under på en halvårskontrakt med Ståle Solbakkens klubb, men skal nå altså ikke få forlenget oppholdet. Det skriver EkstraBladet.

Ifølge avisen har Solbakken bestemt seg for at 31-åringen ikke får fortsette etter sesongen, og at nyheten vil offentliggjøres tirsdag. Spissen har spilt seks ligakamper for klubben og står uten mål.

Det var en stor overraskelse for mange da Bendtner ble presentert som FCK-spiller i starten av september. 31-åringen er en av Danmarks største fotballstjerner, men karrieren har ikke gått helt som mange spådde da Bendtner i ung alder spilte for Arsenal.

– Jeg skal gjøre alt i min makt for å gripe sjansen de neste månedene. Jeg er overhodet ikke lei av fotball. Jeg er mer sulten og motivert enn noen gang før, sa Bendtner da han var klar for klubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Spissen kom til den danske hovedstaden etter to og en halv sesong i Rosenborg. I sin første sesong i Trondheim ble dansken toppscorer i Eliteserien med 19 scoringer. Siden gikk det tyngre.

Bendtner har i løpet av karrieren spilt i Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg og FCK. Han har 81 landskamper for Danmark og 30 mål.