VM-tanken tom for Norge, Russland best i bronsekampen med 33-28

Silje Solberg under bronsefinalen i håndball-VM mellom Norge og Russland.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Silje Solberg under bronsefinalen i håndball-VM mellom Norge og Russland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

De norske håndballjentene kjempet hardt, men kom ikke fra VM med medalje. Russland vant 33-28 i kampen om tredjeplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Camilla Herrem mener det norske forsvarsspillet feilet.

– Vi hadde en plan før kampen, men vi klarte ikke å fullføre den. Vi klarte ikke å hjelpe hverandre nok, sa Herrem til NTB.

Norge startet friskt og ledet 9-8 etter en god innledning på 1.-omgangen, men så kom bomskuddene og flere tekniske feil. Russerne grep mulighetene som lå foran dem og snudde til 18-15 ved pause.

I begynnelsen av andreomgangen var det mest Russland. Det førte til 23-17-ledelse. Norge kjempet som bare det og kom litt nærmere etter at Stine Bredal Oftedal tro til, men tendensen kom man ikke unna: Russland var best og tok en fortjent bronsemedalje.

Dominerte

– Vi skal hjem og trene litt, men jeg er ganske fornøyd med mye av det vi har fått til i mesterskapet. Så skal vi se litt på hva vi må bli bedre på for å slå disse lagene neste gang vi møter dem,