Hegerberg-dobbel da Roma vant stort

Andrine Hegerberg scoret de to første målene da Roma slo Bergamo 6-0. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Andrine Hegerberg scoret de to første målene da Roma slo Bergamo hele 6-0 i italiensk Serie A fotball for kvinner lørdag.

Hegerberg scoret ledermålet i det 8. minutt og doblet ledelsen i det 29. minutt. I 2. omgang økte Annamaria Serturini to ganger, Manuela Coluccini og Lindsey Thomas hver sin gang.

Hegerberg ble byttet ut på overtid.

Stine Hovland spilte hele kampen da Milan vant 1-0 borte mot Hellas Verona. Valentina Giacinti scoret målet helt i starten av kampen.

Roma og Milan er henholdsvis nummer to og tre på tabellen, sju og åtte poeng bak serieleder Juventus som slo Bari 2-0.