Lie med bestenotering i super-G i St. Moritz

Kajsa Vickhoff Lie kjørte fort i St. Moritz og ligger på sjetteplass etter at de beste har kommet i mål. Foto: Alessandro Trovati / AP / NTB scanpix
Kajsa Vickhoff Lie kjørte fort i St. Moritz og ligger på sjetteplass etter at de beste har kommet i mål. Foto: Alessandro Trovati / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kajsa Vickhoff Lie kjørte inn til delt sjetteplass i St. Moritz, 21-åringens beste plassering i verdenscupen. Sofia Goggia fra Italia vant rennet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

21 år gamle Lie lå ann til å gå inn til ledelse ved målgang med startnummer åtte, men tapte i det siste partiet og la seg inn på en annenplass i mål, 0,15 bak sveitsiske Lara Gut-Behrami.

Tiden til Lie ble god nok til en delt sjetteplass, hennes bestenotering i verdenscupen hittil.

Italienske Sofia Goggia vant løpet etter å ha knepet ledelsen foran sin lagvennine Federica Brignone med minst mulig margin, 0,01 sekunder. Goggia var 0,87 sekunder foran Lie som var eneste norske utøver i rennet.

Corinne Suter fra Sveits og Nina Ortlieb fra Østerrike var i mål på samme tid som Lie, og da holdt det til sjetteplass som er ny bestenotering for den unge norske jenta.

Før dagens renn var hennes beste plassering en 7.-plass i italienske Cortina d'Ampezzo i januar i fjor.