Hovland og makkeren langt bak etter én dag

Viktor Hovland og makkeren Matt Wolff fikk det ikke helt til å stemme fredag.
Viktor Hovland og makkeren Matt Wolff fikk det ikke helt til å stemme fredag. Foto: Jared C. Tilton/getty Images North America/afp / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viktor Hovland og lagkamerat Matt Wolff gikk sju slag under par fredag, men er ti slag bak teten etter den første dagen av PGA-turneringen i Florida.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hovland og Wolff er på 12.-plass, sist av samtlige, etter at det ble spilt «scramble» på den første dagen av parturneringen. Det er hele ti slag bak lederduoen Ryan Palmer og Harold Varner III.

Golfformen «scramble» går ut på at begge spillerne slår hvert sitt slag, men at de velger å spille videre på den beste ballen.

Hovland og Wolff kjenner hverandre godt fra før. De var nemlig lagkamerater på Oklahoma State University. Fredag ble det sju birdies på duoen.

– Han har mye lengde. Mine styrker handler mer om stabilitet. Jeg tror vi kan spille hverandre sterke, og jeg tror banen passer oss, sa Hovland til Norsk Golf før turneringen.

De fikk det ikke helt til å stemme på åpningsdagen, men de har to nye muligheter. Lørdag skal det spilles greensome, før turneringen avsluttes med fourball søndag.