Leipzig-treneren bekrefter «god prat» med Haaland

Erling Braut Haaland er brennhet etter sin ville målhøst for Salzburg.
Erling Braut Haaland er brennhet etter sin ville målhøst for Salzburg. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

RB Leipzig-trener Julian Nagelsmann forteller at han har presentert sin fotballfilosofi for ettertraktede Erling Braut Haaland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske Salzburg-spissen er ønsket av flere europeiske storklubber, og denne uken skal han ha vært på besøk i både Borussia Dortmund og Leipzig for å sjekke ut forholdene.

På en pressekonferanse foran helgens bortekamp mot Fortuna Düsseldorf, bekrefter Leipzig-trener Nagelsmann at han har møtt spissensasjonen Haaland, ifølge nettstedet sport.de.

– Jeg forsøkte å forklare mine idé om fotball på godt engelsk, og jeg synes det var en god samtale. Men det er ikke noe nytt å kunngjøre, sa han.

Dortmund og Leipzig møtes i 1. Bundesliga tirsdag, og Nagelsmann fikk spørsmål om han tror Leipzig vil ha en fordel i Haaland-jakten med en eventuell seier i den kampen.

– Det må vi nok spørre ham (Haaland) om, men det kan være et argument, sa Leipzig-treneren.

Han sa samtidig at han ikke har noe skrikende behov for nye spillere allerede i januarvinduet. Det virker mer og mer sannsynlig at Haaland forsvinner fra Salzburg allerede i vinter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nagelsmann sier at han og sportssjef Markus Krösche alltid er på utkikk etter forsterkninger, men legger til:

– Jeg ser ikke noe presserende behov nå.

Erling Braut Haaland har hatt en fantomsesong for Salzburg og levert scoringer nærmest på bestilling. 19-åringen fra Jæren scoret åtte mål på seks kamper i mesterligaen, og totalt har han scoret 28 mål på 22 kamper.