Zlatan-statue vandalisert igjen – sto i fare for å velte

Det er blitt begått hærverk mot Zlatan-statuen i Malmö flere ganger etter at det ble kjent at fotballstjernen har kjøpt seg inn i stockholmsklubben Hammarby. Foto: Andreas Hillergren / TT via AP / NTB scanpix
Det er blitt begått hærverk mot Zlatan-statuen i Malmö flere ganger etter at det ble kjent at fotballstjernen har kjøpt seg inn i stockholmsklubben Hammarby. Foto: Andreas Hillergren / TT via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Statuen av fotballikonet Zlatan Ibrahimovic i Malmö er nok en gang utsatt for hærverk. Denne gangen har noen saget i det ene beinet på skulpturen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dessuten har noen hengt et tau rundt halsen på statuen. Det er tredje gang på relativt kort tid at det blir begått hærverk mot Zlatan-statuen.

– Den er blitt utsatt for skadeverk i løpet av natten. Man har saget i beinet. Nå er det satt opp et gjerde rundt statuen ettersom det var en viss risiko for at den skulle velte, sier Tommy Bengtsson i Malmö-politiet, ifølge nyhetsbyrået TT.

Politiet har så langt ingen mistenkte i saken. Meldingen om hærverket kom inn like etter klokken 2.30 natt til torsdag.

Statuen av Zlatan Ibrahimovic i hans hjemby ble avduket 8. oktober. Etter at det 27. november ble kjent at fotballstjernen er blitt medeier i stockholmsklubben Hammarby, er statuen blitt vandalisert flere ganger.