NISO-heder til Johaug og Warholm

<p>Karsten Warholm. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix</p>
Karsten Warholm. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Langrennsdronningen Therese Johaug og friidrettsstjernen Karsten Warholm ble kåret til årets idrettsutøvere på NISO-gallaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I år som i fjor var det dermed friidrett og langrenn som stakk av med de gjeveste prisene, skriver VG. I fjor ble Marit Bjørgen og Jakob Ingebrigtsen kåret til årets utøvere av medlemmene i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO).

Stjerneskuddet Erling Braut Haaland (19), som har slått igjennom på Fotball-Europas største scene i høst, fikk med seg to priser på søndagens galla. Han ble kåret til årets profil og årets unge fotballspiller.

Personvernpolicy