Solskjær om avisforside: – Det verste jeg har sett

Ole Gunnar Solskjær reagerer kraftig på forsiden til den italienske avisen Corriere dello Sport.- Det verste jeg har sett. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær reagerer kraftig på forsiden til den italienske avisen Corriere dello Sport.- Det verste jeg har sett. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær reagerer kraftig på forsiden i en italiensk sportsavis med bilde av to tidligere United-spillere med tittelen «Black Friday».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er den verste forsiden jeg noen gang har sett, sa Manchester United-sjefen på fredagens pressekonferanse før møtet med byrival City.

Avisen Corriere dello Sport hadde bilde av Chris Smalling (på lån fra United til Roma) og Romelu Lukaku (Inter) under tittelen «Black Friday» som en opptakt til møtet mellom de to italienske klubbene fredag kveld.

– Vi har så klart vært i kontakt med Chris for å støtte ham, og vi har også snakket med Romelu, sa Solskjær.

Avisen framhevet de to spillerne som gode ambassadører for arbeidet mot rasisme, men den tilsynelatende gode hensikten ble møtt med kraftige reaksjoner fra det italienske klubbmiljøet med påstander om rasisme.

– For det første, når du ser en slik forside, spør du deg: Virkelig? Er det mulig? sa Solskjær.

Personvernpolicy