Brrrr, iskald VM-oppladning for Oftedal og håndballjentene

Stine Bredal Oftedal og de andre norske håndballjentene varmet opp i boblejakker under treningen fredag formiddag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Stine Bredal Oftedal og de andre norske håndballjentene varmet opp i boblejakker under treningen fredag formiddag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den norske VM-troppen fikk en kald finpuss før fredagens viktige kamp mot Nederland. Boblejakkene måtte fram inne i treningshallen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noe må ha gått galt for vaktmesteren natten før. For i hallen var det ikke mange varmegradene. Det er ikke ofte håndballjentene har brukt dunjakker under oppvarmingen, men det skjedde i Kumamoto.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson tok temperatur-utfordringen uten å stresse.

– Godt å ha litt kald luft, så våkner folk, sa han.

Norge er sikret to poeng med til hovedrunden. På toppen av disse kommer det laget tar med seg mot Nederland. Nederlenderne er vant til å tape for Norge. De har gjort det i de sju siste mesterskapskampene.

Norge har fire seirer så langt i VM, men møter fredag det hittil vanskeligste laget.

I de andre gruppene risikerer Danmark å bli slått ut. Det skjer med tap mot tittelforsvarer Frankrike. Montenegro og Spania spiller om topplassen i en annen pulje. Det samme gjør Russland og Sverige.

De to beste lagene fra hver av de to hovedrunde-gruppene går til semifinale.

Personvernpolicy