Mourinho: – United var ikke bare bedre enn oss. De var mye bedre

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United vant fortjent 2–1 over Jose Mourinhos Tottenham onsdag. Foto: Rui Vieira/AP Photo/NTB scanpix.
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United vant fortjent 2–1 over Jose Mourinhos Tottenham onsdag. Foto: Rui Vieira/AP Photo/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Tottenham-trener Jose Mourinho var en ærlig mann etter 1-2-tapet på Old Trafford onsdag. Han innrømte at gamleklubben fortjente å vinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang på over et år var Jose Mourinho tilbake på Old Trafford som trener, denne gang for Tottenham.

United vant fortjent 2-1 etter to scoringer av Marcus Rashford.

– De var mer aggressive enn oss og vant alle 50/50-dueller. Jeg trodde vi skulle vinne på 1-1 ut i 2. omgang, men United vant fortjent. De var ikke bare bedre enn oss, de var mye bedre, sa Mourinho i etterkant.

– Det var en av våre beste kamper. De første 40 minuttene var strålende. Reaksjonen etter at de scoret, var også god. De ga aldri opp, sa Ole Gunnar Solskjær til pressen etter kampen.

Seieren gjør at United nå er forbi Tottenham på tabellen. United har 21 poeng, mens Spurs har poenget mindre. Opp til den viktige 4.-plassen som gir mesterligaplass er det fortsatt åtte poeng for Solskjærs menn, etter at Chelsea slo Aston Villa 2-1.

Til helgen venter Manchester City for United, mens Tottenham tar imot Burnley på hjemmebane.

Personvernpolicy