Manchester-avis: Pochettino åpen for United-tilbud

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har to viktige kamper denne uka. Foto: Martin Rickett, AP / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har to viktige kamper denne uka. Foto: Martin Rickett, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mauricio Pochettino skal være interessert i managerjobben i Manchester United. Det skriver lokalavisen Manchester Evening News.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er avisens sjefskribent når det gjelder United, Samuel Luckhurst , som står bak artikkelen.

Tidligere Tottenham-trener Mauricio Pochettino. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Tidligere Tottenham-trener Mauricio Pochettino. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den henviser til ikke navngitte kilder. Pochettino ble nylig sparket fra jobben i Tottenham. Det er klubben United møter hjemme i Premier League onsdag.

«Spurs» ledes nå av José Mourinho, mannen som Solskjær overtok jobben etter i United for snart et år siden.

United har ikke vunnet på tre kamper, og etter Tottenham-oppgjøret venter byderbyet borte mot Manchester City. Solskjær hadde stor suksess i starten. United vant 14 av de 19 første kampene under hans ledelse. Blant seirene var den over Paris St. Germain borte i Champions League.

Solskjær fikk så jobben på permanent basis i mars. Avtalen var på tre og et halvt år med en årslønn på cirka 80 millioner kroner.

Svak start

United har bare ti seirer på sine siste 33 kamper. Sesongstarten i ligaen er den svakeste på tre tiår med bare 18 poeng på 14 kamper. Likevel skal Solskjær fortsatt ha støtte fra ledelsen i klubben ifølge Manchester Evening News.

Den situasjonen kan fort endre seg dersom resultatene fortsetter å utebli. Skulle United tape begge kampene denne uka, vil presset på Solskjær øke.

– Det er den tiden på året. Det er aldri gøy å se at kollegaer mister jobben. Nå har det vært tre på kort tid, sa Solskjær på en pressekonferanse torsdag.

Skulle United vinne begge kampene dagene som kommer, vil Solskjær sikre seg en skikkelig buffer og avansere solid på tabellen.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy