Pochettino vil tilbake til Europa

Mauricio Pochettino er for tiden hjemme i Argentina, men er klar på at han skal tilbake til Europa for å trene et nytt lag.
Mauricio Pochettino er for tiden hjemme i Argentina, men er klar på at han skal tilbake til Europa for å trene et nytt lag. Foto: Darko Vojinovic / AP

Tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil tilbake til Europa og sier at han ikke trenger lang tid på å lade batteriene etter å ha fått sparken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Argentinske Pochettino fikk sparken i Tottenham for to uker siden etter over fem år i klubben. 47-åringen stabiliserte London-klubben som et topplag i Premier League, og forrige sesong ledet han Spurs helt til mesterligafinalen. Der ble det tap.

I et intervju med Fox Sport Argentina åpner Pochettino opp om hva han tenker om framtiden. Han er for tiden i hjemlandet, men er ikke i tvil om at han skal tilbake til Europa.

– Det er en rekke klubber og attraktive prosjekter jeg kan ta. Det er planen min å returnere til Europa, men nå trenger jeg å være rolig noen dager og se hva som skjer, sier Pochettino.

– Jeg har ikke hatt mye tid til å fordøye det som har skjedd. Min første avgjørelse var å komme tilbake til Argentina, hjem for å se familie og venner. Men jeg planlegger å returnere til Europa for å ta en avgjørelse om framtiden. I min alder trenger jeg ikke mye tid på å komme meg. Jeg er åpen for å lytte til tilbudene som blir lagt fram for meg, sier han i intervjuet gjengitt av BBC.

Ifølge avisen Manchester Evening News er Manchester United-jobben en av dem argentineren kan tenke seg. Presset har økt på Solskjær etter en svak start i ligaen, og Pochettino er blant dem som hyppig kobles til United.

Tottenham, Arsenal og Watford har alle sparket sin trener i løpet av kort tid, men nordmannen tar uansett spørsmålene om egen framtid med knusende ro.

– Det er den tiden på året. Det er aldri moro å se kollegaer miste jobben sin. Det er nå tre stykker på veldig kort tid som har fått sparken, men det gjør meg ikke noe mer bekymret, sa Solskjær på tirsdagens pressekonferanse.

United møter Tottenham på Old Trafford onsdag.

Personvernpolicy