Larrazabal trosset blemmene og vant i Sør-Afrika

Pablo Larrazabal mistet tre slags ledelse, men vartet opp med en knallsterk avslutning og vant golfturneringen i sørafrikanske Malelane med ett slag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turneringen innledet 2020-sesongen på europatouren, og den spanske 36-åringen seiret ett slag foran svenske Joel Sjöholm. To sørafrikanere og en nederlender delte 3.-plassen ytterligere et slag bak.

Larrazabal slet med vonde blemmer på føttene og hadde noen blemmer også i spillet søndag. Han hadde tre slags ledelse etter tre runder, men seks bogeyer og en dobbeltbogey så ut til å ha knust alt håp om seier.

Så slo han tilbake med tre birdier på de fire siste hullene, og hans 75-runde holdt så vidt til seier i vinden. Sjöholms 69-runde var den beste av spillerne i tetsjiktet

– Da jeg våknet i morges, trodde jeg ikke jeg ville være i stand til å spille. Jeg slet med å ta på meg skoene, og jeg klarte nesten ikke å gå. Jeg har en stor blemme på stortåen, og jeg hadde veldige smerter, fortalte Larrazabal etterpå.

– Men så sa jeg til meg selv at når Tiger Woods kan vinne US Open med brudd i beinet så kan ikke jeg gi opp her. Og jeg kjempet hardt, la han til.

Turneringen inngår både i europatouren og den sørafrikanske touren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden