Rummenigge åpner for at Flick får fortsette

Bayern Münchens midlertidige trener Hansi Flick fikk en støtteerklæring fra klubbformann Karl-Heinz Rummenigge etter hjemmetapet mot Leverkusen lørdag. Foto: Matthias Schrader, AP / NTB scanpix
Bayern Münchens midlertidige trener Hansi Flick fikk en støtteerklæring fra klubbformann Karl-Heinz Rummenigge etter hjemmetapet mot Leverkusen lørdag. Foto: Matthias Schrader, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bayern München fikk lørdag sitt første tap under Hansi Flick, men klubbformannen indikerer at den midlertidige treneren får fortsette etter vinterpausen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er viktig at vi har en trener som passer laget godt. Jeg kan forestille meg at vi fortsetter med ham etter vinteren, sa Karl-Heinz Rummenigge søndag.

Det er første gang han har sagt at Flicks virke i jobben kan bli mer enn et mellomspill.

Flick hadde den beste start av noen trener i klubbens historie med fire seirer og 16-0 i målscore, men lørdag ble det 1-2 hjemme mot Leverkusen.

– Det viktigste er kampplanen og spillets kvalitet, og Hansi Flick gjør det på rett måte. Vi er veldig tilfreds med ham. Han har en klar plan, sa Rummenigge, som synes spillet var godt selv om det ble tap.

– Om vi fortsetter å spille som dette, kommer vi til å vinne de neste kampene. Vi hadde ingen flaks i det hele tatt, og da kan vi ikke la tapet endre kursen vår.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden