Haaland misbrukte kjempesjanse da Salzburg tapte poeng

Erling Braut Haaland misbrukte muligheten til å sikre tabelledelsen for sitt Salzburg. Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Erling Braut Haaland kom inn ved pause, men misbrukte muligheten til å gi Salzburg nok en seier. Med 1-1 mot Admira Mödling kan tabelledelsen glippe.

Haaland startet bortekampen på benken, men etter at Sinan Bakis hadde gitt Admira ledelsen til pause, kom Haaland inn til 2. omgang. Salzburg fikk utlignet, men Haaland misset en kjempesjanse på stillingen 1-1 som også ble resultatet.

Spissmakker Hwang Hee-chan scoret for Salzburg etter 77 minutter og revansjerte dermed en kjempemiss i starten av kampen der han allerede hadde rundet keeper, men ble stoppet av en forsvarsspiller på streken.

Da Haaland fikk sin mulighet til å avgjøre to minutter senere, vartet Admiras keeper Andreas Leitner opp med en kjemperedning for å hindre nordmannens mål nummer 16 i ligaen.

Samme Leitner ble nok en gang redningsmannen dypt inn i overtiden, da han reddet dobbeltsjansen fra Patson Daka og Hwang.

Poengdelingen gjør at Salzburg står i fare for å miste serieledelsen til Rosenborgs overmenn LASK, dersom de skulle slå Rapid Wien senere søndag.