Zuccarello-assist i storseier for Wild

Ottawa Senators målmann, svenske Anders Nilsson, forsøker å blokkere et skudd fra Minnesota Wilds Ryan Donato med hjelp fra Ron Hainsey. Wild vant 7-2. Foto: Hannah Foslien / AP / NTB scanpix
Ottawa Senators målmann, svenske Anders Nilsson, forsøker å blokkere et skudd fra Minnesota Wilds Ryan Donato med hjelp fra Ron Hainsey. Wild vant 7-2. Foto: Hannah Foslien / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello leverte sin åttende assist for sesongen da hans Minnesota Wild overkjørte Ottawa Senators fredag i NHL. Wild vant hele 7-2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minnesota Wild, som har slitt på bunnen i sin avdeling i NHL denne sesongen, har de siste ukene hevdet seg, og fredag kveld sikret de seg nok en seier for sesongen.

Det ene av Ottawa Senators to mål ble satt i første periode, i 15. spilleminutt.

Etter første pause kom Wilds nettkjenninger på rekke og rad. Ryan Donato sørget for en utligning for hjemmelaget Minnesota Wild i 9. spilleminutt, før Senators tok ledelsen igjen minuttet senere. Ledelsen til bortelaget holdt ikke lenge, for minuttet etterpå leverer Mats Zuccarello en assist til lagkameraten Jared Spurgeon som sørger for nettkjenning og en 2-2-utligning. To minutter senere øker Wild ledelsen til 3-2, signert Zach Parise.

I tredje periode overkjører Wild Senators og leverer nettkjenning på nettkjenning. Det første målet ble satt av Wilds Luke Kunin i 4. spilleminutt. To minutter senere sørger Ryan Hartman for nok et Wild-mål to minutter senere til stillingen 5-2, før Eric Staal setter nok et mål i målfesten. Deretter setter Jason Zucker punktum med Wilds 7. mål på hjemmeisen.

Ifølge Minnesota Wild føyer fredagens kamp seg inn i historiebøkene over antall mål scoret på hjemmebane i løpet av en kamp. Laget har ikke scoret så mange mål på hjemmebane siden februar 2018. Da scoret de åtte mål.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter på isen.

Minnesota Wild ligger nest sist på tabellen i vestlig avdeling i NHL.