Minnesota Wilds-seier over New Jersey Devils

Målmann Kaapo Kahkonen debuterte for Minnesota Wilds i NHL-kampen mot New Jersey Devils natt til onsdag norsk tid. Wild vant 3–2. Foto: Frank Franklin II / Ap / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello gikk poengløs av banen, men kunne glede seg over at laget hans Minnesota Wild vant 3-2 på bortebane over New Jersey Devils.

Zach Parise sendte Minnesota Wild i ledelsen fem og et halvt minutt ut i første periode. New Jersey Devils utlignet sju minutter senere, og lagene gikk til pause med 1-1.

I andre periode scoret Wild først igjen, før Devils utlignet senere i omgangen. Jordan Greenway utnyttet at Devils mistet pucken. Han skøytet mot mål, og satte pucken til side for målmann Louis Domingue.

Tidlig i tredje periode fikk Ryan Suter muligheten til å avgjøre kampen. Han plasserte pucken trygt i mål bak Domingue og sikret Wild seieren.

Zuccarello fikk 14 minutter og 40 sekunder på isen. Han fikk et skudd på mål etter om lag tre minutt inn i tredje periode, men det ble blokkert av New Jersey Devils' Damon Severson.

Nær 14 minutter ut i siste periode var nordmannen nær ved å score, men det forsøket ble stoppet av Devils' målmann.

Kampen natt til onsdag var den siste av tre kamper Wild har spilt på Østkysten den siste uken. Etter kampen ligger laget på 26.-plass i ligaen.

Den finske målvakten Kaapo Kahkonen debuterte for Wild i kampen på Prudential Center i Newark. Han reddet 32 skudd i sin første kamp.