Zlatan satte fyr på spekulasjonene om egen framtid

Zlatan Ibrahimovic kommer med en ny kryptisk video på sin instagramkonto. Nå er det Hammarby han frir til. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic kommer med en ny kryptisk video på sin instagramkonto. Nå er det Hammarby han frir til. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic publiserte tirsdag et bilde av en Hammarby-drakt med hans eget navn på ryggen. Det satte fart i ryktebørsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innlegget som ble lagt ut på Instagram er ledsaget av Hammarbys klubbemblem. I tillegg er Stockholm-klubbens offisielle konto tagget.

I Hammarby er man tilbakeholdne med å kommentere fotballstjernens utspill. Ifølge Aftonbladet skal imidlertid hovedstadsklubben daglige leder Henrik Kindlund og sportssjef Jesper Jansson ha oppholdt seg i Los Angeles den siste tiden.

– Det var litt overraskende at Zlatan skulle sette fart på morgenen vår. Vi kan ikke gi ytterligere kommentarer nå, sier pressekontakt Love Gustafsson til avisen.

Invitert

Hun bekrefter videre at klubbledelsen i øyeblikket befinner seg i Los Angeles.

– Vi og Galaxy har samme eiere, og de har invitert for å diskutere ulike spørsmål om framtiden, sier Gustafsson videre.

Det er ikke første gang at Zlatan har lagt ut lignende «beskjeder» i sosiale medier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Siden i mars i fjor har 38-åringen spilt for LA Galaxy i amerikanske MLS. Nylig bekreftet imidlertid måltyven at han ikke vender tilbake til klubben.

Flere klubber er nevnt som mulige nye arbeidsgivere, der iblant italienske Milan. 38-åringen har tidligere kommet med hint om at det var til spansk fotball han ville.

– Hei Spania. Gjett en gang. Jeg kommer tilbake, sa han i en video på samme Instagram-profil i oktober.

Klubbnomade

Ibrahimovic spilte i Barcelona fra 2009-11, men ble leid ut til Milan i siste del av kontraktsperioden før den italienske klubben kjøpte ham ut av den.

Veteranen innledet karrieren i Malmö før veien gikk til Ajax, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Hammarby havnet på tredjeplass i Allsvenskan denne sesongen. Mats Solheim spiller for den svenske storklubben.