Zuccarello med scoring mot Avalanche

Colorado Avalanches Joonas Donskoi (. t.v.) fra Finland forsøker å komme seg rundt Minnesota Wilds Jonas Brodin fra Sverige i første periode av kampen, som endte 3–2 til Wild. Foto: Jim Mone / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello satte sin fjerde scoring for Minnesota Wild da de slo Colorado Avalanche 3–2 i NHL torsdag.

For andre kamp på rad ble det seier for Minnesota Wild, som har slitt på bunnen på tabellen i vestlig avdeling i NHL i lang tid.

I oppgjøret mot Avalanche var det Mats Zuccarello som sørget det første målet. Det ble satt etter nær to minutter ut i andre periode. Nordmannen, som sto plassert rett foran mål, fikk pucken fra finnen Mikko Koivu og satte den i mål. Wild økte ledelsen 30 sekunder senere med en scoring fra Jordan Greenway. Ledelsen ble imidlertid spist av bortelaget Avalanche, som utlignet til 2–2 i løpet av perioden.

Wild tok imidlertid ledelsen igjen i tredje og siste periode, signert Jason Zucker til 3–2 og sørget derfor for hjemmelagets andre seier på to kamper.

Mats Zuccarello fikk 15 minutter og 17 sekunder på isen.