Haaland er ikke kvitt kneskaden

Erling Braut Haaland er ikke kvitt skaden som har nektet ham to landskamper den siste uken. Foto: Kerstin Joensson / AP / NTB scanpix
Erling Braut Haaland er ikke kvitt skaden som har nektet ham to landskamper den siste uken. Foto: Kerstin Joensson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Erling Braut Haaland har fortsatt knetrøbbel og er usikker foran Salzburgs kamper mot St. Pölten og Genk, skriver Nettavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I forrige uke måtte Haaland kaste inn håndkleet like før Norges EM-kvalifiseringskamp mot Færøyene. Han kjente en irritasjon i kneet og ville ikke ta noen sjanser. Dermed kom Alexander Sørloth inn som erstatter fra start.

Haaland er nå tilbake i Salzburg. Torsdag trente han ikke sammen med lagkameratene sine.

– Nei, individuell trening. Med tanke på lørdag (St. Pölten) vet vi ennå ikke hva som vi skje. Det er selvfølgelig et fokus også på kampen mot Genk, sier pressesjef Christian Kircher i Salzburg til Nettavisen.

Haaland har hatt en fantomhøst og er toppscorer i så vel mesterligaen som den østerrikske bundesligaen. Salzburg spiller hjemme mot St. Pölten i serien lørdag og borte mot Genk og Sander Berge i Champions League onsdag.

I det motsatte oppgjøret mot belgierne vant Salzburg 6-2. Da scoret Haaland hat trick i sin mesterligadebut.