Elverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen

Elverums Thomas Solstad i aksjon foran fulle tribuner i mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september. Elverum legger også februarkampen mot Flensburg-Handewitt til Håkons Hall og håper å runde 35.000 tilskuere for sesongen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Elverums Thomas Solstad i aksjon foran fulle tribuner i mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september. Elverum legger også februarkampen mot Flensburg-Handewitt til Håkons Hall og håper å runde 35.000 tilskuere for sesongen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Elverum sliter sportslig i mesterligaen håndball, men setter seg hårete tilskuermål. Klubben vil runde 35.000 tilskuere i gruppespillet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er et tall bare den tyske storklubben Kiel kan slå denne sesongen. For å greie målet vender Elverum tilbake til Håkons Hall i Lillehammer når det tyske mesterlaget Flensburg-Handewitt med fire norske landslagsspillere kommer på besøk 15. februar.

Hamar og Gjøvik Fjellhall ble vurdert som arena, men det endte med et nytt besøk i Håkons Hall, der det i september ble satt norsk tilskuerrekord for håndball med 12.377 da Sander Sagosens klubb Paris Saint-Germain var motstander.

Hjemmekampen mot Barcelona i Elverum 9. februar er nesten utsolgt, og nå håper man å selge minst 11.000 billetter til kampen mot Flensburg.

– Målet er å gi håndballinteresserte en ny fantastisk opplevelse med temaet «håndball i vinterland», skriver daglig leder Mads Fredriksen i en pressemelding fra klubben.

Flensburgs norske stjerner gleder seg allerede.

– Å få spille en mesterligakamp i Norge mot Elverum er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg veldig til å oppleve atmosfæren og arrangementet, sier Magnus Abelvik Rød.

Det er to mesterligarunder igjen før jul. Elverum spiller borte mot Zagreb i bunnoppgjør søndag og tar imot Celje uka etter. Elverum og Zagreb er akterutseilt i gruppa med ett poeng hver på åtte kamper.

Flensburg er på femteplass og kjemper for sikre avansement.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden