Tottenham-stjernene takker Pochettino

Tottenhams Harry Kane takker Mauricio Pocchetino etter at sistnevnte tirsdag fikk sparken som klubbens manager.
Tottenhams Harry Kane takker Mauricio Pocchetino etter at sistnevnte tirsdag fikk sparken som klubbens manager. Foto: Darko Vojinovic / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Harry Kane og Dele Alli hyller Mauricio Pochettino etter at argentineren tirsdag fikk sparken i Tottenham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter fem år i klubben fikk Pochettino tirsdag sparken i Tottenham og ble erstattet med tidligere Manchester United og Chelsea-manager Jose Mourinho.

Pochettino ledet klubben til mesterligafinale sist sesong, og har tatt Tottenham til en topp fire-plassering de siste fire årene. En av flere som takker argentineren for jobben er Harry Kane, klubbens kaptein.

– Jeg vil alltid være takknemlig for at du hjalp meg med å oppnå drømmene mine, skriver Kane på Twitter.

– Vi har hatt noen fantastiske øyeblikk de siste fem og et halvt årene som jeg aldri vil glemme. Du var manageren min, men også min venn. Lykke til med neste kapittel, skriver Tottenham-spissen.

Også Dele Alli la ut et bilde av seg selv sammen med Pochettino, der han uttrykte sin takknemlighet.

– Jeg kan ikke takke denne mannen nok. Han har lært meg så mye, og jeg er så takknemlig for alt han har gjort for meg. Lykke til og håper å se deg igjen, min venn.

Tottenhams nye manager, José Mourinho, har signert en kontrakt som varer ut 2022/23-sesongen. Portugiseren har stått uten trenerjobb siden han fikk sparken som trener i Manchester United i desember i fjor.

Lørdag leder han London-klubben i sin første kamp, borte mot West Ham.