Trio kjemper om å bli årets trener i Eliteserien

Erling Moe har gjort suksess i Molde og kan bli kåret til årets trener i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Erling Moe har gjort suksess i Molde og kan bli kåret til årets trener i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde-trener Erling Moe utfordres av Kjetil Knutsen og Bjarne Berntsen om tittelen som årets trener i eliteserien i fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens Moe har trent sterke Molde til seriegull, har Knutsen (Bodø/Glimt) og Berntsen (Viking) overrasket svært positivt med sine lag denne sesongen.

Bodø/Glimt har vært Moldes argeste utfordrer om ligatittelen og ligger på 2.-plass når det gjenstår to serierunder. Dermed kan det vente heder for Knutsen under prisgallaen Fotballfesten 2. desember.

Berntsen har på sin side styrt nyopprykkede Viking til en plass på øverste halvdelen av tabellen. Samtidig er klubben klar for cupfinale, som spilles mot Haugesund 8. desember.

Fra kvinnenes toppserie er Hege Riise ikke uventet blant de nominerte til årets trener-prisen. Hun ledet LSK Kvinner til nok et seriegull og har også ført laget til NM-finalen.

Vålerengas Monica Knudsen og Steinar Lein fra Trondheims-Ørn er de øvrige nominerte.

I 1. divisjon for menn konkurrerer Lars Bohinen (Aalesund), Steffen Landro (Nest-Sotra) og Jørgen Isnes (KFUM) om å bli årets trener.