Bale: – Jeg har definitivt mer glede av å spille for Wales

Gareth Bale skapte lørdag nye spekulasjoner rundt fremtiden i Real Madrid da han antydet han gledet seg mer til å spille for Wales enn Real Madrid. (AP Photo/Bernat Armangue, File)
Gareth Bale skapte lørdag nye spekulasjoner rundt fremtiden i Real Madrid da han antydet han gledet seg mer til å spille for Wales enn Real Madrid. (AP Photo/Bernat Armangue, File) Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gareth Bale skapte nok en gang spekulasjoner rundt egen fremtid som Real Madrid-spiller med uttalelsene i forkant av EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

30 år gamle Bale har slitt med en leggskade den siste tiden og har ikke vært på banen siden han scoret for Wales i 1-1-kampen mot Kroatia 13. oktober.

– Jeg har definitivt mer glede av å spille for Wales, sa Bale på pressekonferansen i Baku i forkant av lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan.

Forrige uke gikk Real Madrid' trener Zinédine Zidane ut og mente at kantspilleren ikke var klar, men at tiden fikk vise. Landslagstrener Ryan Giggs valgte imidlertid å ta ut landets store stjerne i toppen selv om han på det tidspunktet var skadd.

– Jeg har spilt med de fleste av de eldre spillerne siden vi var spilte for U17-landslaget. Det er som å spille med kameratene dine på en søndag. Det er normalt, utdypet han.

For å kvalifisere seg til Europamesterskapet må Wales etter alle solemerker ta tre poeng både mot Aserbajdsjan og Slovakia. Bale understreker at han føler seg mer komfortabel på landslagssamling.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Med Wales snakker jeg mitt eget språk og føler meg mer komfortabel. Men det endrer ikke hva jeg gjør på banen. Jeg gir alltid hundre prosent på banen uansett hvor jeg er, det er det jeg alltid prøver å gjøre.

Tilbakeviser kritikken

Kantspilleren er imidlertid ærlig på at det ikke er sikkert at han spiller begge kampene, men han forsvarer at han er spilleklar til Wales kamper.

– Jeg har gjort så mye jeg kan for å komme tilbake i spill så raskt som mulig. Hadde Real Madrid spilt denne uken hadde jeg vært klar for trening og spill. Det ser kanskje ikke så bra ut for dem, men det er tilfeldig at det var landslagsspill jeg ble klar til, understreker Bale.