Gressteppet i Parken slaktes: – Flaut hvis den er sånn under EM

Gressteppet i Parken fredag fikk tyn. Her feirer Robert Skov en av sine to scoringer. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau NTB scanpix / NTB scanpix
Gressteppet i Parken fredag fikk tyn. Her feirer Robert Skov en av sine to scoringer. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau NTB scanpix / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Eriksen noterte seg for to mål i 6-0-seieren over Gibraltar fredag. Men gressmatten i Parken fikk tyn etter storseieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var en veldig dårlig bane. Den ga oss store begrensninger. Vi spilte mot et lag som lå veldig lavt, og da er det viktig å ha tempo på ballen. Isteden måtte vi ta to og tre touch hver gang fordi ballen hoppet og spratt så mye.

Det sier Christian Eriksen til det danske nyhetsbyrået Ritzau etter at Danmark tok et stort steg mot EM sommeren 2020. Likevel var gressmatta det store samtaleemnet etter storseieren.

– Det er flaut hvis den er sånn under EM. Jeg tror EM-arrangørene også vet at banen ikke var bra. Jeg tror UEFA har en del krav til banen, så jeg håper at den er mye bedre i juni, sier Eriksen.

– De fleste så at banen ikke var bra. Det skjer forhåpentligvis noe med gressteppet når det er EM, sier stopperkjempe Simon Kjær.

Danmark er på god vei mot EM i 2020, men ingenting er avgjort før de møter Irland tirsdag. Danskene (19-5 i målforskjell) topper gruppen med 15 poeng, mens Sveits (12-5 i målforskjell) er nummer to med 14 poeng. Irland (6-4 i målforskjell) er nummer tre med to poeng mindre.

Dersom danskene får med seg minst ett poeng i siste kamp mot Irland, er EM-billetten i boks.